Snel en professioneel een workshop starten

Bureau Beeldvorming biedt kant-en-klare workshoppakketten aan bedrijven die zelf een workshop willen organiseren, maar de voorbereidingen daarvan liever aan derden overlaten. Zo’n ‘kit’ bestaat uit actiemateriaal om de workshop in uw zaak aan te kondigen, materialen en adviezen voor publiciteit en werving van deelnemers, een intekenlijst, een train-de-trainer-instructie met programma-voorstel, 12 werkboeken en een presentatie. Ze zijn er in vier versies: Een goed begin, Van Basis naar Beter, Portretfotografie en Macrofotografie.

Cover werkboek Een goed begin

Weet u (nog) niets van fotografie?

Deze workshop is gericht op fotoliefhebbers die het gevoel hebben dat ze hun toestel nauwelijks kennen, maar meer uit hun camera (edelcompact, systeemcompact en reflex) willen halen. Geschikt als zelfstudie werkboek of als vertrekpunt voor een workshop bestaande uit drie sessies. Werkboek 44 full colour pagina’s in hardcover. Bij afname van 12 werkboeken: €23 per stuk excl. BTW en verzendkosten.


Cover werkboek Van basis naar beter

Wilt u een stap verder?

Doelgroep: serieuze vrijetijdsfotografen die hun hybride-, systeemcompact- of spiegelreflexcamera redelijk kennen, maar professionele fotoresultaten nastreven. Het bevat ruim 200 voorbeeldfoto’s en schema’s. Geschikt als zelfstudie werkboek of als vertrekpunt voor een workshop bestaande uit drie sessies. Werkboek met 44 full colour pagina’s in hardcover. Bij afname van 12 werkboeken: €23 per stuk excl. BTW en verzendkosten.

Cover werkboek Portretfotografie

Wilt u professionele portretfoto’s maken?

Alles over het portretteren van mensen bij daglicht, flitslicht en studioflitsers. Waar letten professionals op als ze een portretfoto maken? Het werkboek bevat circa 130 fotovoorbeelden. Geschikt als zelfstudie werkboek of als vertrekpunt voor een workshop bestaande uit drie sessies. Werkboek met 43 full colour pagina’s in hardcover. Bij afname van 12 werkboeken: €23 per stuk excl. BTW en verzendkosten.


Cover werkboek Macrofotografie

Wilt u het kleine groots in beeld brengen?

Voor natuurliefhebbers die een camera hebben met telezoom en macrostand. Geschikt als zelfstudie werkboek of als vertrekpunt voor een workshop bestaande uit drie sessies. Werkboek met 37 full colour pagina’s in hardcover. Bij afname van 12 werkboeken: €23 per stuk excl. BTW en verzendkosten.


Voortdurende updates

De werkboeken die onderdeel uitmaken van onze workshoppakketten worden jaarlijks geactualiseerd. 

Exclusiviteit per vestigingsplaats

Bureau Beeldvorming streeft naar exclusiviteit per workshop per vestigingsplaats.

Flexibel en altijd up-to-date

Het aantal workshopsessies kan naar wens worden ingekort of uitgebreid. De werkboeken zijn geschreven in heldere taal en uitbundig geïllustreerd met voorbeeldfoto’s, schema’s en screenshots. De presentaties bevatten dezelfde illustraties als de werkboeken en lopen daarmee spatsynchroon.

Risicoloos

Op verzoek ontvangt u uittreksels uit de gewenste werkboeken en presentaties als PDF, zodat u zich een goed beeld kunt vormen van het materiaal. Wie zonder risico wil kijken of er voldoende animo voor dit soort workshops bestaat in de eigen vestigingsplaats, ontvangt op aanvraag (welkom@bureaubeeldvorming.nl) digitale bestanden van persbericht, miniposter, stoepbord en intekenlijst die kunnen worden gepersonaliseerd.

Bestelinformatie

Voor elke eerste bestelling geldt een minimumafname van 12 werkboeken per workshop. Dan krijgt u het bijbehorende pakket (instructies, presentatie etc.) cadeau. Voor nabestellingen geldt een minimumafname van 6 werkboeken per soort. Er worden geen zichtexemplaren verstuurd. Bestellingen worden aangetekend afgeleverd na ontvangst van betaling en de besteller ontvangt een track & tracecode. De verzendkosten binnen Nederland bedragen tot 15 exemplaren €9,95 per zending; bij hogere aantallen zijn de kosten €19,90. Bij verzending naar België bedragen de verzendkosten tot 5 kg: €30, bij 5-10kg: €35 en bij 10-20 kg: € 45,-.

Alle genoemde bedragen en verzendkosten zijn excl. 9% BTW.


Workshops op locatie

Geachte consument, wilt u een van deze workshops volgen, maar wordt er niets in uw woonplaats georganiseerd? Trommel dan 15 lotgenoten op en meld u bij welkom@bureaubeeldvorming.nl. Dan kunt u op korte termijn aan de slag!

© Bureau Beeldvorming

Iedere vorm van vermenigvuldiging van de informatie op deze webpagina of verwijzing naar deze webpagina is alleen toegestaan na schriftelijke goedkeuring van Bureau Beeldvorming.