Bureau Beeldvorming is een activiteit van Joep Kock (Foto: Marco Ter Beek), sinds 1987 werkzaam in de fotobranche. Auteur van duizenden publicaties en activiteiten die slechts een doel hebben: mensen meer fotoplezier bezorgen. Dat varieert van: consumenten vertellen waarvoor knopjes op de camera dienen, vakfotografen bedienen met vakkennis waarmee ze zich kunnen onderscheiden, onsite en online retailers (clicks&bricks spelers en ‘pure players’) voorzien van relevante informatie voor een optimale klant/shop relatie, tot leveranciers en organisaties helpen de juiste beslissingen te nemen op basis van marktonderzoek en -informatie.

Wilt u vrijblijvend weten wat Bureau Beeldvorming en/of Beeldvorming.Info voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op en samen bepalen we wat de beste vervolgstap is.

U weet zich van een ding verzekerd: bij een samenwerking staat altijd het klantvoordeel voorop.

Uiteraard kunt u – eveneens geheel vrijblijvend – informatie vragen door een mailtje te sturen naar ons e-mailadres. Uw vraag wordt zo spoedig mogelijk beantwoord.

Contactgegevens

Bureau Beeldvorming
Gentiaanstraat 592
7322 CL Apeldoorn
Telefoon: 06 – 1339 1092
Mail: welkom@beeldvorming.info

BTW. nr. NL001285138B14

Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Oost Nederland 5153 9373.

Op alle transacties zijn de leveringsvoorwaarden van Bureau Beeldvorming van toepassing, zoals gedeponeerd bij de Arrondissementsrechtbank te Zutphen. Op verzoek ontvangt u kosteloos een PDF van deze leveringsvoorwaarden op uw e-mailadres.