Observeren om te kunnen informeren & inspireren.

De lezerskring kan een schat aan informatie opleveren. Indien een onderzoek naar de haalbaarheid van een product of dienst wordt gewenst, is een even snelle als betrouwbare voorspelling mogelijk op basis van gericht marktonderzoek. Offerte op aanvraag. Op eigen initiatief heeft Beeldvorming.info in 2017 de volgende enquêtes onder lezers gehouden:

Distributie Enquête 2017

Wilt u een goed beeld van de retailsituatie in Nederland en de spelers die in de branche actief zijn? Dan vindt u het antwoord op uw vragen in deze rapportage. Retailers, webwinkels en branchevreemde spelers is de mening gevraagd inzake dienstverlening, deskundigheid en service van: Producenten (landenkantoren van fabrikanten), Importeurs & Distributeurs, van camera’s, accessoires (tassen, objectieven, flitsers, statieven etc.), printers, imaging & lijsten.

Beursenquête 2018

In deze rapportage vindt u de mening van exposanten (leveranciers, importeurs, distributeurs, producenten en organisaties) inzake deelname aan nationale en internationale beurzen: Photo & Drone Days, Professional Imaging, Fotofair, IFA en Photokina.

Wat wilt u weten over de imagingbranche

Onderzoek op maat

Wilt u antwoord op een specifieke vraag? Dan kunnen we uw kwestie voorleggen aan beslissers, retailmedewerkers binnen en buiten de branche, vakfotografen en /of influentials in Nederland en België. Offerte op aanvraag.